Tuotteet‪» Uinti‪» Lapset ja nuoret‪» Uimapuvut & Uimahousut‪» Kilpaileminen‪»

Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku

Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku

Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku

Tarjoushinta
99.00
EUR €
+ toimituskulut
Tarjous on voimassa 30.12.2021 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 359.00 €
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Blue/Red
Blue/Red
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Keltainen / musta
Keltainen / musta
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Musta / harmaa
Musta / harmaa
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Musta / keltainen
Musta / keltainen
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Pinkki
Pinkki
Michael Phelps XPRESSO Naisten Kompressio Uimapuku Sininen / musta
Sininen / musta


Koko
US 22 (10v)
US 24 (12v)
US 26
US 28
US 30 (XS)
US 32 (S)
US 34 (M)Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän. Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Kun tarvitset kisauimapuvun, joka on kuin osa sinua; valitse MP-sarjan XPRESSO-kompressio kilpauimahousut. Tmä uimapuku on suunniteltu Aqua Spheren Exo-Core-tekniikalla, jossa yhdistellään Exo Foil- ja Aqua Core -teknologioita. Näiden kahden kankaan yhdistelmä tuottaa uuden, korkeamman suorituskyvyn.

-Hydrodynaaminen kangas rajoittaa veden imeytymistä

-Liimatut saumat vähentävät vastusta ja tarjoavat keholle rakenteen ja tuen

-56% polyamidia (nailonia), 44% elastaania (elastaania)

-Exo-ydin ja pintakalvo -Aqua Core

-Korkean tason kompressio

-Lisääntynyt verenkierto

Exo-kalvo;

- Aqua Spheren oma 3D-joustava kudottu kangas, jolla on erinomainen puristus. Kankaan kolmiulotteisen rakenteen ansiosta se voi jäljitellä ja taipua lihasten liikkeessä, mikä antaa luonnollisemman tunnelman, lisää joustavuutta ja paremman liikealueen

Aqua Core;

- kudottu kangas, joka tuottaa korkean puristusasteen vakautta ja tukea varten. Vaikka puvun pohja on suunniteltu Exo-kalvolla, Aqua Core -paneelit on sijoitettu strategisesti ja suunniteltu seuraamaan reisiluun valtimoa parantamaan verenkiertoa koko jalalla. Tämän ainutlaatuisen muotoilun avulla lihakset voivat pysyä rentoina ennen kilpailua ja sen aikana.

Mukana pakkauksessa MP juomapullo.


HUOM!  Kilpakompressiotuotteet kestävät äärimmäisestä teknisyydestään johtuen optimaalisena n. 10 lähtöä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kilpapuvuista: 

Kuinka paljon puvusta on hyötyä uidessa? Puvun antama hyöty riippuu paljon uimarin vartalonmallista ja lihasmassasta, joihin kompressopukujen vaikutus perustuu. Uimari, jolla on paljon lihasta saattaa hyötyä puvusta enemmän. Ertiyisetua saa myös uimari, jonka luontainen kelluvuus on heikompi. On kuitenkin muistettava, että liian tiukka kompressio ei paranna puvun tehoa, vaan puku päinvastoin venyy liikaa, jolloin kompressio ei toimi sille tarkoitetulla tavalla. Myös repeämisriski kasvaa ja puvun käyttöikä lyhenee puvun venyessä. Kankaassa on vähemmän vedenvastusta kuin ihmisen ihossa, joten jo pelkästään se, että kilpapukujen lahkeet ovat pidempiä (etenkin naisilla), tuovat hieman lisää vauhtia uintiisi.
Kannattaako pääkisoihin hankkia uusi puku? Kilpapukujen kompressio-ominaisuus (Carbon-kuitu) muokkaantuu ensimmäisen kymmenen startin aikana yksillölliseksi ja se on suunniteltu muokkautumaan uimarin vartalon mukaan, jotta liikkuminen vedessä olisi mahdollisimman virtaviivaista. Tästä syystä uutta pukua ei kannata ottaa käyttöön pääkisoissa vaan sillä olisi ensin hyvä uida vähintään viisi starttia alle. 
Tuntuu, että naisten pukuun menee vettä startissa, onko puku liian iso? Etenkin uimareilla, jotka menevät kokojen väliin (esimerkiksi lantio on suurempi suhteessa rintakehään) tämä saattaa olla ongelma. Tällöin suosittelemme kastelemaan puvun ennen starttia ja painelemaan ilman pois rintakehästä, jolloin puku liimaantuu ihoon paremmin. Tällöin puvun ja ihon väliin ei jää ilmaa, joka veteen hypätessä aiheuttaa tunteen siitä, että puku ´hörppää vettä´. 
Olkaimet painavat, onko puku liian pieni? Erityisesti korkean kompression puvuissa olkaimet joustavat erittäin vähän ja tällöin on tärkeää, ettei pukua pidetä päällä liian kauaa. Lisäksi voit laskea olkaimet kainalon alapuolelle verryttelyyn ja odotusajalle. Jos uimarin vartalonmitta on pitkä suhteessa muihin mittoihin, olkaimet saattavat painaa myös uidessa ja tällöin suosittelemme ertiyisestii Carbon Air tai R-evo One pukuja. 
Tilasin väärän kokoisen puvun mikä avuksi? Jos et ole laittanut pukua päälle ja se on myyntikunnossa, voimme vaihtaa puvun. Älä siis edes yritä laittaa pukua päälle, jos huomaat sen olevan väärän kokoinen. Halutessasi vaihtaa pukua olethan yhteydessä myyntiimme. Tarkastamme puvut aina niiden tullessa takaisin ennen kuin päätös vaihdosta tehdään. Olethan siis huolellinen kokoa valitessasi ja jos epäröit koon suhteen, olethan yhteydessä myyntiimme: info@ewdive.com
Menen kokotaulukossa kokojen väliin, käykö minulle mikään puku? Kyllä käy. On täysin normaalia, että mitat eivät osu täysin taulukkoon. 
Pukuni repesi, mistä tiedän onko kyseessä reklamaatio ja miten minun tulee toimia? Reklamaatiot käsittellään aina tapauskohtaisesti. Vastaamme meiltä ostettujen pukujen reklamaatioista, mutta jos olet ostanut pukusi toiselta toimittajalta, tulee sinuun olla yhteydessä heihin. Jos olet valinnut pienemmän puvun kuin kokotaulukon mukaan olisi ollut tarpeen, tehdastakuuta ei ole. Tästä syystä on tärkeää valita ostaessa oikea koko! Ole aina yhteydessä myyntiimme jos sinulla on ongelmia pukusi kanssa. Jos epäilet, että puvussasi on valmistusvirhe, älä yritä korjata pukua itse. 
 Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 280 x 80 mm.

Paino
0.38 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi 12.11.2021
Todella hyvä asu! 👍
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Michael Phelps Laci Brief uimahousut
 
Michael Phelps Laci Brief uimahousut
39.90 €
Trendikkäät uimahousut pojille MP sarjasta.
Heti saatavilla


Blogi

Kuopion Uinnin SM-kisat

Kuopion SM-kisat Uinnin SM-kisat saatiin vihdoin järjestettyä Kuopion Kuntolaaksossa pitkän odotuksen jälkeen. Viimeisimmistä SM-kisoista olikin jo ehtinyt kulua 1,5 vuotta. Oli aivan mahtava fiilis päästä kisaamaan kunnolla pitkän kevään jälkeen, varsinkin vielä Suomen huippuj...


EW Dive Uinti Ambassador Minttu

Hei, olen EW Diven ambassadori Minttu. Olen 17-vuotias kilpauimari Lahden Uimaseurasta ja harjoittelen tällä hetkellä seuran ykkösryhmässä LE1, jonka valmentajana toimii Aaro Rahomäki. Opiskelen uinnin ohella myös Lahden lyseossa toisella vuosikurssilla. Päälajini on selkäu...