Honeywell Clarity C1 Sankakuulosuojain

Honeywell Clarity C1 Sankakuulosuojain


Hinta
29,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Clarity äänenhallintatekniikka sulkee melun pois, mutta päästää tärkeät äänet kuten puheäänet läpi. Hengittävästä materiaalista valmistettu pääpanta ja tiivisterenkaat takaavat käyttömukavuuden myös pitkäaikaisessa käytössä. Pikalukitteinen korkeudensäätö.

Paino: 194 g
Koko pieni/keskikokoinen/suuri
SNR: 25
H 24 dB
M 22 dB
L 20 dB

Yleiskatsaus
Ominaisuudet ja hyödyt Tekninen kuvaus Sertifikaatit Huolto Osat ja tarvikkeet Pakkaus Ominaisuus ÄÄNENHALLINTATEKNOLOGIA Tehostaa työssä tapahtuvaa viestintää tasaisen vaimennuksen ansiosta. Selkeys estää melun, kun taas ääni, signaali, hälytys ja muut korkeat taajuudet voidaan kuulla luonnollisemmin, vähemmän vääristymällä, mikä estää ylisuojauksen ja työntekijöiden eristäytymisen. DIELEKTRI-/MUOVIRAKENNE Clarityn vankka muotoutumaton dielektrinen rakenne kestää käyttöä ja väärinkäyttöä ja suojaa työntekijöitäsi sähköisissä ympäristöissä. MUOTOUTUMAA ULKOINEN PÄÄSANKA Clarityn muotoutumaton ulompi sanka tarjoaa paremman mukavuuden, minimoi päähän kohdistuvan paineen ja kestää kovaa käsittelyä vaikeimmissakin työpaikoissa. QUICK CLICK KORKEUSSÄÄTÖ Korkeuden säätö pysyy kiinteänä kulumisen aikana. SNAP-IN KORVATYYNYT Tee vaihdosta nopeaa ja helppoa.
Hyöty
Patentoitu Clarity Sound Management -tekniikka parantaa työntekijöiden turvallisuutta estämällä melun, kun taas ääni- ja signaalitaajuudet kuuluvat luonnollisemmin. Selkeät kuulosuojaimet tarjoavat tasaisen vaimennuksen, joka mahdollistaa puhetaajuuksien kuulemisen vähemmällä vääristymällä - torjuen työntekijän eristäytymistä ja ylisuojaa työssä. Lisäksi Clarityn vankka muotoutumaton dielektrinen rakenne kestää käyttöä ja väärinkäyttöä ja suojaa samalla työntekijöitä sähköisissä ympäristöissä.

Accessories
Hygiene Kit - Packed in a plastic bag, including two ear cushions and two foam pads. Ref. # 1006080 for C1, C1H, C1F
Beltclip - For carrying purpose. Old Ref. # 1000252 New Ref. # 1016730
Cool II Pads - Sweat absorbing pads. Ref. # 1000365 5-pair, Ref. # 1000364 100-pair
Optisorb - cotton sleeve slides over earcup. Ref. # 3302101
Polar Hood - Ref. # 1016870 Lg/XLg; Ref. # 1016871 Sm/Med

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 130 x 190 x 100 mm.


Paino
0,194 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Rakkaudesta lajiin, yrittäjänä jo 20 vuotta!

Yhtiö Yritys Enterprising Wave Oy on perustettu helmikuussa 2002. Yrityksen toimiala oli alussa työkalujen myynti ja maahantuonti. Asiakaskunnaksi muodostui nopeasti lahtelainen metalliteollisuus sekä muutama valtakunnallinen tavarataloketju. Toimipaikkana oli vanha varastoraken...

sustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo