Lighting - VA-valot ja tarvikkeet‪»

1" Salamavarren pikakiinnitys

1" Salamavarren pikakiinnitys


Hinta
39,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Lisävarustekiinnike kiinnittää kaksi (2) halkaisijaltaan 1 tuuman palloa. Matkan aikana jokainen unssi laskee, joten pienennimme materiaalin paksuutta ja valitsimme kevyen, kolmen piikkisen siipimutterin painon vähentämiseksi verrattuna tavalliseen kiinnittimeemme. Tuloksena on kevyempi, ohjattavin puristin, jolla on täydellinen pitovoima pienille valoille ja lisävarusteille, jotka painavat alle yhden kilon. Levyt ovat jousikuormitettuja käsivarsijärjestelmän helpon kasaamisen ja purkamisen helpottamiseksi.

1 tuuman pallovarsijärjestelmässä Mark II on 1 tuuman pallokomponentit, joissa on ura ja o-rengas, jotka estävät liukumisen. Veden alla kiinnittimiä voidaan kiristää sormella, jotta valaistus pysyy paikallaan, mutta ne voidaan kuitenkin sijoittaa uudelleen irrottamatta kiinnitintä.

Kaikki osat ovat kovaa pinnoitettuja tyyppiä III, anodisoitu kestävään, naarmuuntumattomaan pintaan.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 70 x 50 mm.


Paino
0,055 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Teemu Lakka, vedenalais valokuvaaja akvaariossa

Työskentelen Maretariumissa akvaario sukeltajana ja olen myös intohimoinen sukellus valokuvaaja. Mietin alalle ryhtyessäni pitkään, tuleeko työn ja harrastuksen välillä ongelmia ja täytyy myöntää, että näiden kahden yhdistäminen tai erillään pitäminen vaati joskus luovuutta. Kun ...

sustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo