Tulosta

Myymälä

 

IMG_0846

Uimakauppa ja sukelluskeskus EW Dive on Lahden keskustassa osoitteessa Vesijärvenkatu 5 sijaitseva vesiliikunnan monitoimikeskus. Myymälän sijainti on aivan Lahden matkakeskuksen läheisyydessä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä esimerkiksi kauppakeskus Triosta ja kauppatorilta. Myymälän edestä löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja ja läheisien katujen varsilla on myös ilmaispysäköintiä.

Myymälästämme löydät varusteet uimiseen - niin kunto -ja kilpauintiin kuin triathlonuintiinkin. Lisäksi valikoimissamme Kuakin ja Finfunin merenneidonpyrstöjä. Uintimerkkeinä meiltä löytyy mm. Blueseventy triathlon märkäpuvut, Suralin juoksu -ja uima-asut, Newtonin uusimmat juoksukengät sekä HEAD, Finis, Beco, Arena, Aqua Sphere, Michael Phelps sarja.

Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston virallinen Valmismatkajärjestäjä. Kuulumme valmismatkarekisteriin rek nro: 213/18/Mj. Järjestämme sukellusmatkoja kotisuomessa mutta myös maailman merillä. Katso saatavilla olevat matkat täältä.

Meiltä myös sukellusvarusteet, varustehuollot sekä sukelluskurssit aina kouluttajakurssiin asti. Olemme Inspectan tarkastama ja Tukesin hyväksymä paineilman täyttöpiste.

Laadukasta uinti- ja sukelluskoulutusta

Turvallista sukelluskoulutusta ammattitaidolla ja asianmukaisilla varusteilla. Meillä on asiat kunnossa! Kouluttajamme ovat arvostetun PADI järjestelmän mukaisesti koulutettuja. Kaikki oppilaamme ovat vakuutettuja koulutuksen ajan, varusteemme ovat uusia ja asianmukaisesti huollettu ammattitaitoisen huoltomme toimesta. Kouluttamamme sukeltajat osaavat sukellusvarusteiden turvallisen käytön sekä omaavat myös Suomessa tarvittavien erityisvarusteiden hallinnan. Kaiken tekemisen lähtökohtana on turvallisuus ja yhteinen mukava tekeminen.

Teemme paikallisten uinti -ja sukellusseurojen kanssa hyvää ja kestävää yhteistyötä, mm. Lahden Uimaseuran,  Lahden Kalevan, Hollolan Vesiveijarit ja Vesiliikuntaa laineilla kanssa.

EW Dive in English


Myymälämme on avoinna normaalisti ma 12-17, ti 11-17, ke 11-18, to 11-17, pe 11-17 ja la 11-15