Tuoteryhmät‪» Uinti‪» Uimalasit‪» Uimalasit harjoitteluun‪»

Zoggs Tiger Uimalasit

Zoggs Tiger Uimalasit

Zoggs Tiger Uimalasit

Hinta
27,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Turkoosi kehys
Valkoinen kehys


Koko
SmallValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Nauti uinnistasi näillä helposti istuvilla uimalaseilla, jotka tarjoavat pitkäkestoisen mukavuuden ja luotettavan vuotamattoman tiivisteen. Uitpa huviksesi tai kuntoilun vuoksi, kilpaillaksesi tai rentoutuessasi Tiger -uimalaseilla sujuu! Sen matala profiili ja pehmeä silikonitiiviste tarjoavat korkean mukavuuden, tiiviyden ja vakauden.

Polykarbonaattilinssit on muotoiltu suoraan kehykseen, mikä luo lähes reunattoman näkökentän. Hydrodynaamisesti suunnitellut linssit seuraavat silmien luonnollista muotoa vähentääkseen optisia vääristymiä, joita usein koetaan veden alla.

Kiinteä silikoninen nenäsilta sopii hyvin monenlaisiin kasvojen muotoihin.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 950 x 200 x 65 mm.


Paino
0,065 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
0.00


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Minttu Paalanen, opiskelua ja urheilua

Hei, pitkästä aikaa uutta tekstiä! Halusin kirjoittaa teille hieman arjestani ja mitä minulle kuuluu näin syksyn äärellä opiskelujen ja uinnin ohella.Lukio on minulla vihdoin ja viimein ohi! Kirjoitin kuukausi sitten viimeiset ylioppilaskokeet ja päästäni puuttuu enää valkoinen l...


EW Dive Uinti Ambassador Minttu

Hei, olen EW Diven ambassadori Minttu. Olen 17-vuotias kilpauimari Lahden Uimaseurasta ja harjoittelen tällä hetkellä seuran ykkösryhmässä LE1, jonka valmentajana toimii Aaro Rahomäki. Opiskelen uinnin ohella myös Lahden lyseossa toisella vuosikurssilla. Päälajini on selkäu...

sustour-logo cosme-logo smal-logo smal-logo