Yritys EW DIVE - 100% kotimainen

Uimakauppa ja sukelluskeskus EW Dive on Lahdessa Hämeenlinnantie 59 sijaitseva vesiliikunnan monitoimikeskus. Sijaitsemme uudessa Salpausselkä Parkissa hetken matkaa Lahden keskustasta Hollolan suuntaan.
Myymälän edestä löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja runsaasti.

Myymälästämme löydät varusteet uimiseen - niin kunto -ja kilpauintiin kuin triathlonuintiinkin. Lisäksi valikoimissamme Kuakin ja Finfunin merenneidonpyrstöjä. Uintimerkkeinä meiltä löytyy mm. Blueseventy - ja Aqua Spheren triathlon märkäpuvut, sekä Beco, Arena, Finis, Aqua Sphere, Michael Phelps uintivarusteet. Meiltä myös sukellusvarusteet, varustehuollot sekä sukelluskurssit aina kouluttajakurssiin asti. Laadukasta uinti- ja sukelluskoulutusta; turvallista sukelluskoulutusta ammattitaidolla ja asianmukaisilla varusteilla. Kouluttajamme ovat arvostetun PADI järjestelmän mukaisesti koulutettuja. Kaikki oppilaamme ovat vakuutettuja koulutuksen ajan, varusteemme ovat uusia ja asianmukaisesti huollettu ammattitaitoisen huoltomme toimesta. Kouluttamamme sukeltajat osaavat sukellusvarusteiden turvallisen käytön sekä omaavat myös Suomessa tarvittavien erityisvarusteiden hallinnan. Kaiken tekemisen lähtökohtana on turvallisuus ja yhteinen mukava tekeminen.

Olemme Kilpailu- ja
kuluttajaviraston virallinen Valmismatkajärjestäjä. Kuulumme valmismatkarekisteriin rek nro: 213/18/Mj. Järjestämme sukellusmatkoja, joogamatkoja ja triathlonmatkoja kotisuomessa mutta myös ulkomailla. Tuemme kestävän kehityksen matkailua ja haluamme osaltamme kehittää toimintaamme. Olemme Sustour projektissa / Travelife - sustainability in tourism toiminnassa mukana ja tavoitteemme on tehdä matkustamisestamme  ja toiminnastamme kaiken kaikkiaan ekologisempaa.

Teemme paikallisten uinti -ja sukellusseurojen kanssa hyvää ja kestävää yhteistyötä, mm. Lahden Uimaseuran, Lahden Kalevan ja Hollolan Vesiveijarit.

Myymälämme on avoinna normaalisti ma 10-18, ti 10-18, ke 10-18 to 10-18, pe 10-18 ja la 10-16 ja su suljettusustour-logo cosme-logo smal-logo smal-logo