Yritys EW DIVE - 100% kotimainen

Uimakauppa ja sukelluskeskus EW Dive on Lahdessa Hämeenlinnantie 59 sijaitseva vesiliikunnan monitoimikeskus. Sijaitsemme Salpausselkä Parkissa, Kärpäsen mäellä, hetken matkaa Lahden keskustasta Hollolan suuntaan.
Myymälän edestä löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja runsaasti.

Myymälästämme löydät varusteet uimiseen - niin kunto -ja kilpauintiin kuin triathlonuintiinkin. Uintimerkkeinä meiltä löytyy mm. Beco, Arena, Finis ja Aqua Sphere. Meiltä myös sukellusvarusteet, varustehuollot sekä sukelluskurssit. Laadukasta uinti- ja sukelluskoulutusta; turvallista sukelluskoulutusta ammattitaidolla ja asianmukaisilla varusteilla. Lisäksi teemme myös ensiapukoulutuksia. Kouluttajamme ovat arvostetun PADI järjestelmän mukaisesti koulutettuja. Kouluttamamme sukeltajat osaavat sukellusvarusteiden turvallisen käytön sekä omaavat myös Suomessa tarvittavien erityisvarusteiden hallinnan. Kaiken tekemisen lähtökohtana on turvallisuus ja yhteinen mukava tekeminen.

Olemme Kilpailu- ja
kuluttajaviraston virallinen Valmismatkajärjestäjä. Kuulumme valmismatkarekisteriin rek nro: 213/18/Mj. Järjestämme matkoja kotisuomessa mutta myös ulkomailla. Tuemme kestävän kehityksen matkailua ja haluamme osaltamme kehittää toimintaamme. Olemme Sustour projektissa / Travelife - sustainability in tourism toiminnassa mukana ja tavoitteemme on tehdä matkustamisestamme  ja toiminnastamme kaiken kaikkiaan ekologisempaa. Kova uurastus palkittiin Travelife sertifikaatilla kesällä 2023.

Teemme paikallisten uinti -ja sukellusseurojen kanssa hyvää ja kestävää yhteistyötä, mm. Lahden Uimaseuran, Lahden Kalevan ja Hollolan Vesiveijarit.

Myymälämme on avoinna normaalisti ma 11-17, ti 11-17, ke 11-17 to 11-17, pe 11-18 ja la 11-14 ja su suljettusustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo