Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut

Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut

Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut

Erikoishinta
100.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut Musta/keltainen
Musta/keltainen
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut Navy/Red
Navy/Red
Michael Phelps Xpresso Kompressio Uimahousut Pinkki
Pinkki


Koko
26" (3XS)Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kun tarvitset kisauimahousut, jotka ovat kuin osa sinua valitse MP-sarjan XPRESSO-kompressio kilpauimahousut.

Nämä kompressio uimahousut on suunniteltu Aqua Spheren Exo-Core-tekniikalla, jossa yhdistellään Exo Foil- ja Aqua Core -teknologioita. Näiden kahden kankaan yhdistelmä tuottaa uuden, korkeamman suorituskyvyn.

HUOM! Tarkista omat mittasi tarkasti mittataulukon mukaan, sillä tuote on todella tiukka päällä. Tämän tuotteen kokomerkinnät eivät ole suoraan normaali XS, S, tai M merkintöjen kanssa.

-Hydrodynaaminen kangas rajoittaa veden imeytymistä

-Liimatut saumat vähentävät vastusta ja tarjoavat keholle rakenteen ja tuen

-56% polyamidia (nailonia), 44% elastaania (elastaania)

-Exo-ydin ja pintakalvo

-Aqua Core

-Korkean tason kompressio

-Lisääntynyt verenkierto

- FINA:n hyväksymä

Mukana pakkauksessa MP juomapullo.


HUOM!  Kilpakompressiotuotteet kestävät äärimmäisestä teknisyydestään johtuen optimaalisena n. 10 lähtöä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kilpapuvuista: 

Kuinka paljon puvusta on hyötyä uidessa? Puvun antama hyöty riippuu paljon uimarin vartalonmallista ja lihasmassasta, joihin kompressopukujen vaikutus perustuu. Uimari, jolla on paljon lihasta saattaa hyötyä puvusta enemmän. Ertiyisetua saa myös uimari, jonka luontainen kelluvuus on heikompi. On kuitenkin muistettava, että liian tiukka kompressio ei paranna puvun tehoa, vaan puku päinvastoin venyy liikaa, jolloin kompressio ei toimi sille tarkoitetulla tavalla. Myös repeämisriski kasvaa ja puvun käyttöikä lyhenee puvun venyessä. Kankaassa on vähemmän vedenvastusta kuin ihmisen ihossa, joten jo pelkästään se, että kilpapukujen lahkeet ovat pidempiä (etenkin naisilla), tuovat hieman lisää vauhtia uintiisi.
Kannattaako pääkisoihin hankkia uusi puku? Kilpapukujen kompressio-ominaisuus (Carbon-kuitu) muokkaantuu ensimmäisen kymmenen startin aikana yksillölliseksi ja se on suunniteltu muokkautumaan uimarin vartalon mukaan, jotta liikkuminen vedessä olisi mahdollisimman virtaviivaista. Tästä syystä uutta pukua ei kannata ottaa käyttöön pääkisoissa vaan sillä olisi ensin hyvä uida vähintään viisi starttia alle. 
Tuntuu, että naisten pukuun menee vettä startissa, onko puku liian iso? Etenkin uimareilla, jotka menevät kokojen väliin (esimerkiksi lantio on suurempi suhteessa rintakehään) tämä saattaa olla ongelma. Tällöin suosittelemme kastelemaan puvun ennen starttia ja painelemaan ilman pois rintakehästä, jolloin puku liimaantuu ihoon paremmin. Tällöin puvun ja ihon väliin ei jää ilmaa, joka veteen hypätessä aiheuttaa tunteen siitä, että puku ´hörppää vettä´. 
Olkaimet painavat, onko puku liian pieni? Erityisesti korkean kompression puvuissa olkaimet joustavat erittäin vähän ja tällöin on tärkeää, ettei pukua pidetä päällä liian kauaa. Lisäksi voit laskea olkaimet kainalon alapuolelle verryttelyyn ja odotusajalle. Jos uimarin vartalonmitta on pitkä suhteessa muihin mittoihin, olkaimet saattavat painaa myös uidessa ja tällöin suosittelemme ertiyisestii Carbon Air tai R-evo One pukuja. 
Tilasin väärän kokoisen puvun mikä avuksi? Jos et ole laittanut pukua päälle ja se on myyntikunnossa, voimme vaihtaa puvun. Älä siis edes yritä laittaa pukua päälle, jos huomaat sen olevan väärän kokoinen. Halutessasi vaihtaa pukua olethan yhteydessä myyntiimme. Tarkastamme puvut aina niiden tullessa takaisin ennen kuin päätös vaihdosta tehdään. Olethan siis huolellinen kokoa valitessasi ja jos epäröit koon suhteen, olethan yhteydessä myyntiimme: info@ewdive.com
Menen kokotaulukossa kokojen väliin, käykö minulle mikään puku? Kyllä käy. On täysin normaalia, että mitat eivät osu täysin taulukkoon. 
Pukuni repesi, mistä tiedän onko kyseessä reklamaatio ja miten minun tulee toimia? Reklamaatiot käsittellään aina tapauskohtaisesti. Vastaamme meiltä ostettujen pukujen reklamaatioista, mutta jos olet ostanut pukusi toiselta toimittajalta, tulee sinuun olla yhteydessä heihin. Jos olet valinnut pienemmän puvun kuin kokotaulukon mukaan olisi ollut tarpeen, tehdastakuuta ei ole. Tästä syystä on tärkeää valita ostaessa oikea koko! Ole aina yhteydessä myyntiimme jos sinulla on ongelmia pukusi kanssa. Jos epäilet, että puvussasi on valmistusvirhe, älä yritä korjata pukua itse. 
 


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 280 x 80 mm.


Paino
0,38 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
5.71


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.5.2022
Yleisarvosana
Hyvät kisahousut..
Tommi E. vahvistettu ostaja, 9.1.2022
Koko merkintä ei vastaa todellisuutta. Huolimatta että tarkistin koko taulukosta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Minttu Paalanen, opiskelua ja urheilua

Hei, pitkästä aikaa uutta tekstiä! Halusin kirjoittaa teille hieman arjestani ja mitä minulle kuuluu näin syksyn äärellä opiskelujen ja uinnin ohella.Lukio on minulla vihdoin ja viimein ohi! Kirjoitin kuukausi sitten viimeiset ylioppilaskokeet ja päästäni puuttuu enää valkoinen l...


EW Dive Uinti Ambassador Minttu

Hei, olen EW Diven ambassadori Minttu. Olen 17-vuotias kilpauimari Lahden Uimaseurasta ja harjoittelen tällä hetkellä seuran ykkösryhmässä LE1, jonka valmentajana toimii Aaro Rahomäki. Opiskelen uinnin ohella myös Lahden lyseossa toisella vuosikurssilla. Päälajini on selkäu...

sustour-logo cosme-logo smal-logo smal-logo