Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan pankkisiirtona. Mikäli palautat tuotteita postitse tai Matkahuollolla, täytäthän pankkiyhteystietosi tilauksen mukana toimitettuun lähetyslistaan tai kopioon siitä. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.
Noutamattomasta paketista joka palautuu veloitamme lähetys ja palautuskulut.


Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet palautukseen ja nopeaan asian korjaamiseen: puhelin 050 5598 333 tai info@ewdive.com. Palauttaessasi tuotetta käytä siihen lähetettä tai sen kopiota. Kirjoita lähetteeseesi, haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja. Tämän takia ole ennen palautusta meihin yhteydessä niin saat ohjeet palautuksen veloituksettomaan tekoon!

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.

sustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo