Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan pankkisiirtona. Mikäli palautat tuotteita postitse tai Matkahuollolla, täytäthän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet palautukseen ja nopeaan asian korjaamiseen: puhelin 050 5598 333 tai info@ewdive.com. Palauttaessasi tuotetta täytä paketin mukana saamasi palautuskaavake. Valitse kaavakkeesta, haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.