Tuoteryhmät‪» Sukellus‪»

DAN Sukeltajan Vakuutus

DAN-sukeltajanvakuutus on sinulle, jolle sukellus on intohimo, etsit uusia sukelluskohteita ympäri maailmaa ja haluat huolehtia, että sinulla on turva niin itselläsi kuin läheisilläsi..

Miksi valita DAN?

DAN on maailman suurin sukellusturvallisuutta edistävä organisaatio, jolla on yli 400 000 jäsentä!

1980 DAN suunnitteli ja loi ensimmäisen kansainvälisen hälytyskeskuksen yksinomaan sukellustilanteita varten.

Monikielistä hätäpuhelinta hoitaa kokenut henkilökunta, joka tarjoaa apua sukeltajille ympäri vuorokauden.

DAN luottaa kansainvälisesti tunnettuihin sukelluslääkäreihin ja parhaat sukelluslääketieteen ja painekammio-asiantuntijat ovat osa DAN: n kansainvälistä hälytysverkostoa. Joka vuosi DAN-lääkärit käsittelevät tuhansia hätäpuheluja ja tarjoavat lääketieteellisiä neuvoja yli 20 kielellä. DAN on vahvasti myös mukana tieteellisessä tutkimuksessa ja se toimii edelleen tärkeänä vertailukohtana tiede- ja sukellusyhteisöille. Tutkijat tekevät tutkimusta sukelluslääketieteessä ja fysiologiassa sukellusturvallisuuden parantamiseksi maailmanlaajuisesti.

DAN vierailee ja tarkastaa usein painekammioita. DAN rahoittaa ja toteuttaa erityisen ohjelman (RCAPP) painekammiokeskusten laadun ja saatavuuden parantamiseksi, etenkin kehitysmaissa ja syrjäisissä paikoissa. Kampanjoiden tarkoituksena on vähentää ja ehkäistäviä onnettomuuksia. Näitä ovat mm. "Potkurivammat" ja "Ilmanlaatu" -kampanja.

DAN perusti hyväntekeväisyysrahaston sukeltajien auttamiseksi. DAN on perustanut rahaston auttaakseen sukeltajia ja heidän perheitään. Se kerää ja arvioi sukellusyhteisön raportteja ja on tähän mennessä auttanut tuhansissa tapauksissa. DAN loi ensimmäisen sukellusvakuutuksen jo 30 vuotta sitten. Vain DAN: n kanssa löydät sukeltajien hallinnoiman vakuutusjärjestelmän. DAN luottaa sukellusasianajajien verkostoon. Ajan myötä he ovat rakentaneet menestyksekkäästi sukellusalalle erikoistuneen maailmanlaajuisen juristiryhmän - joista suurin osa on itse sukeltajia - ja joka tarjoaa tarvittaessa konsultointia ja apua.

DAN takaa jäsenilleen myös useita etuja.

Klikkaa itsesi Danin sivuille ja hommaa juuri sinulle sopiva sukeltajan vakuutus:

Meiltä saat aina neuvoa ja apua, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia vakuutusta hankkiessasi. Soita tai laita viestiä.


sustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo