Tulosta

Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Maksu

 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Tilaaminen onnistuu rekisteröitymättä tai rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröitymällä pystyt tarkastelemaan aiemmin tekemiäsi tilauksia ja saat jatkossa mahdollisesti kampanjoiden alennuskoodeja tai muuta aihepiiriin liittyvää viestintää.

Hintojen arvonlisäveron osuus on tuotteissa tavallisesti 24 %, kirjallisuus 10 %.

Checkout1_Banneri

 

Toimitukset

Lähetykset toimitetaan Matkahuollon pakettipalveluiden kautta. Jos tuotetta on varastossa niin useasti tilaus lähetetään jo saman päivän aikana.