Vesiliikunnan monitoimikeskus Lahden keskustassa. Uit sitten kilpaa tai omaksi iloksesi, meiltä löydät varusteet. Tuomme ihania merennoidonpyrstöjä maahan. Olemme PADI 5***** sukelluskeskus, koulutamme laitesukeltajia peruskurssista kouluttajaksi. Ja aina kun mahdollista, lähdemme matkoille maailmalle, olemmehan Kilpailu ja kuluttajaviraston hyväksymä Valmismatkajärjestäjä rek: nro 213/18/MJ.

Sovellus

 

 

SijaintiUimakauppa ja sukelluskeskus EW Dive on Lahden keskustassa osoitteessa Vesijärvenkatu 5 sijaitseva vesiliikunnan monitoimikeskus. Myymälän sijainti on aivan Lahden matkakeskuksen läheisyydessä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä esimerkiksi kauppakeskus Triosta ja kauppatorilta. Myymälän edestä löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja ja läheisien katujen varsilla on myös ilmaispysäköintiä.

Myymälästämme löydät varusteet uimiseen - niin kunto -ja kilpauintiin kuin triathlonuintiinkin. Lisäksi valikoimissamme Kuakin ja Finfunin merenneidonpyrstöjä. Uintimerkkeinä meiltä löytyy mm. Finis, Beco, Blueseventy, Arena, Head, Aqua Sphere, MP sarja.

Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston virallinen Valmismatkajärjestäjä. Kuulumme valmismatkarekisteriin rek nro: 213/18/Mj. Järjestämme sukellusmatkoja kotisuomessa mutta myös maailman merillä. Katso saatavilla olevat matkaat täältä.

Meiltä myös sukellusvarusteet, varustehuollot sekä sukelluskurssit aina kouluttajakurssiin asti. Olemme Inspectan tarkastama ja Tukesin hyväksymä paineilman täyttöpiste.

 

 

EDUSTAMME MM. MERKKEJÄ

Ikelite maahantuoja

Olemme Ikeliten virallinen maahantuoja ja koko heidän tuotevalikoimansa on tilattavissa kauttamme!

Olipa kamerasi sitten Canon, Nikon, Sony, Olympus tai muu suosituimmista merkeistä niin Ikeliten tuotteiden tilaaminen vedenpitävistä koteloista salamavaloihin ja muihin tarvikkeisiin onnistuu kauttamme. Jos sinulla on tarvetta laittaa tuotteita huoltoon, ole suoraan yhteydessä Ikeliteen.

Tutustu tuotevalikoimaan osoitteessa www.ikelite.com. Jos tiedät tavaran tuotenumeron niin ota meihin yhteyttä ja tarkastamme saatavuuden. Yleensä saamme tilaustuotteet viikossa.