Sovellus

 

 

SijaintiUimakauppa ja sukelluskeskus EW Dive on Lahden keskustassa osoitteessa Vesijärvenkatu 5 sijaitseva vesiliikunnan monitoimikeskus. Myymälän sijainti on aivan Lahden matkakeskuksen läheisyydessä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä esimerkiksi kauppakeskus Triosta ja kauppatorilta. Myymälän edestä löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja ja läheisien katujen varsilla on myös ilmaispysäköintiä.

Myymälästämme löydät varusteet uimiseen - niin kunto -ja kilpauintiin kuin triathlonuintiinkin. Uintimerkkeinä meiltä löytyy mm. HEAD ja  Aqua Sphere / MP tuotteet.

Meiltä myös sukellusvarusteet, varustehuollot sekä sukelluskurssit aina kouluttajakurssiin asti. Olemme Inspectan tarkastama ja Tukesin hyväksymä paineilman täyttöpiste.

 

EDUSTAMME MM. MERKKEJÄ

Ikelite maahantuoja

Olemme Ikeliten virallinen maahantuoja ja koko heidän tuotevalikoimansa on tilattavissa kauttamme!

Olipa kamerasi sitten Canon, Nikon, Sony, Olympus tai muu suosituimmista merkeistä niin Ikeliten tuotteiden tilaaminen vedenpitävistä koteloista salamavaloihin ja muihin tarvikkeisiin onnistuu kauttamme.

Tutustu tuotevalikoimaan osoitteessa www.ikelite.com. Jos tiedät tavaran tuotenumeron niin ota meihin yhteyttä ja tarkastamme saatavuuden. Yleensä saamme tilaustuotteet viikossa.