Titta Skofelt-Ryhmäliikuntaa 42 vuotta!


Travelling, Yoga and pilates, Personal profile by EW Dive, 6.3.2022
Olin 18 vuotias, kun aloitin työt ohjaajana. Jytäjumppa, aerobic, sisäpyöräily jne jne.

Olen aina harrastanut monipuolisesti liikuntaa. Ykkösjuttujani on ollut UINTI, HIIHTO ja METSÄILY koirien kanssa. Kuntosali-voimailu kuuluu myös viikottaiseen harjoitteluuni.

33
 
Meillä on Larsin kanssa kolme nyt jo aikuista poikaa. Haaveeni hoitaa lapset kotona toteutui. Tarvitsin kuitenkin ”omaa aikaa” aikuisten parissa, joten meille rakas Heta (pojille luotto ”iso-sisko”) tuli suoraan koulusta poikia hoitamaan, jotta pääsin töihin ohjaamaan tunteja.

 33

Liika on liikaa myös urheilussa. Rasitusmurtuma lannerangassa vaati kuntoutusta. Kuntoutin selkäni pilates harjoitteilla. Tulokset olivat niin hyviä, että lukuisten koulutuksien lisäksi opiskelin pitkänlinjan pilates ohjaajaksi (Somatic Studio). Myöhemmin opiskelin PowerYoga ohjaajaksi (YlabEducation). Olen myös FasciaMethod ohjaaja. Tämä metodi on tuonut valtavasti uutta ajattelua aktiivisesta, dynaamisesta liikkuvuusharjoittelusta.

33

Aika kuluu, vuosia tulee lisää ja näin on muokattava mielen ja kehon tarpeet aikaan sopivaksi (lepo, palautuminen, rasitus). Pyrin harjoittelemaan monipuolisesti ja viisaasti kehoa ja mieltä kunnioittaen!

 Työni aloitin Helsingissä. Lahdessa olen ohjannut jo yli 30 vuotta. Maailman tilanteen vuoksi remontoitiin kahdesta poikien huoneesta meille oma studio, StudioTitta. Lähitunteja ei pienen tilan vuoksi ole vuoteen ollut mutta tila toimii loistavasti online lähetyksiin.

On mahtavaa saada tehdä yhteistyötä EW-Dive kanssa. Toivon sydämestäni, että saan tutustua teihin kaikkiin pian! Ehkä meidän yhteisellä matkalla tai muuten? 

33

-Titta- 

titta.skofelt@phnet.fi

You might also be interested in

Paulan tiukkaa treeniä!

Moikka!   Kesä on jo pitkällä ja kisat alkanut. Mulle ensimmäinen kova treenitalvi takana. Tietenkin kovaa on treenattu alusta asti, mutta eri tavalla. Ensimmäiset pari vuotta on tehty pohjia sille, että pystyn treenaamaan kovaa. Pohjia tehdään edelleenkin.  Onni on viisas valme...

Travelife certified Excellence in sustainability

We can proudly say that hard work in sustainable in tourism has been rewarded! We received the Travelife certificate for the travel industry. Change starts with small things, but work has to be done all the time in order for things to change. Everyone has the opportunity to infl...

Uusi vuosi 2023 ja uudet kujeet!

Taas on edellinen vuosi hyvästelty ja suunnitellaan jo hurjasti tulevaa vuotta. Mutta ennen sitä katsotaanpas mitä kaikkea vuonna 2022 tulikaan tehtyä. Vuosi 2022 aloitettiin vielä vahvasti koronan rajoittamassa maailmassa. Yritys täytti 20 vuotta ja minä itse 50 vuotta....
sustour-logo cosme-logo smal-logo travelife-logo