Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uiminen - mikä mainio harrastus!

Uidessa keho ei kärsi maan iskuvaikutuksesta, joten nivelet ovat suojassa rasitukselta. Nivelreumayhdistykset suosittelevatkin uimista juuri tästä syystä. Samasta syystä myös vesiaerobic on suositeltavaa, sillä vaikka siinäkin pompitaan ja osutaan altaan pohjaan, ihminen on kevyempi vedessä ja iskut siksi heikompia.

Koska uimisesta ei aiheudu iskuvaikutuksen rasitusta, sitä voi harrastaa koko elämän ajan. Uimaharrastajien joukosta voikin löytyä helposti jopa 100-vuotiaita ihmisiä.

Loukkaantuneita urheilijoita neuvotaan yleensä uimaan, jotta he pystyvät ylläpitämään kuntoaan. Uiminen auttaa myös toipumaan loukkaantumisesta nopeammin. Tämä johtuu siitä, että veden tarjoama vastus saa lihakset työskentelemään nopeammin ilman rasitusta tai iskuvaikutusta.

Uiminen ja muut vesiharrastukset ovat sellaisia, joita koko perhe voi tehdä yhdessä. Koska ylipaino on nykyään kasvava ongelma sekä lapsilla että aikuisilla, perheen kanssa yhdessä uiminen on oiva tapa näyttää lapsille hyvää esimerkkiä ja ehkäistä ylimääräisen painon kertymistä. Uiminen polttaa hurjasti kaloreita: jopa 500-650 kilokaloria tunnissa riippuen uintitekniikan tehokkuudesta


Uimaopetusta niin alkeisuimakouluja lapsille kuin tekniikkakursseja aikuisille.  Eri seurojen uimaopettettajat opastavat uintitaitosi kehittämisessä. Koulutusta annetaan niin ryhmissä kuin yksityisopetuksenakin.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen tai hiomaan taitojasi - ota yhteyttä Lahden Kalevaan p.050-5553932 / Hollolan Vesiveijareihin p.044-5581569 / Vesiliikuntaa laineilla ryhyn p.044-0458807EW Divestä uintitarvikkeet niin lapsille, kuntouimareille kuin triathlonisteillekin - unohtamatta kilpauimareita. Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7.