Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Santi

Santin tuotteet nyt verkkokaupassamme;
niin kuivapuvut miehille kuin naisillekin, aluspuvut sekä lämpöliivit, -hanskat ja -puvut.

SANTI PDF Kuvasto:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/ewdive.com.kotisivukone.com/kuvat/Santi-Catalouge.pdf

Tuotteita yhteensä 6 kpl
lf_undersuit.jpg&width=140&height=250

Santi aluspuku Ladies First

Ladies First aluspuku on hyvin naisellinen, BZ400X on lämpimin aluspuku Santin valikoismissa. Yksityiskohdilla korostetaan naisellisuutta ja puku sopii hyvin Ladies First kuivapuvun kanssa. Puku on suunniteltu sukelluksille joissa veden lämpötila on alle 7 astetta. Se on myös ihanteellinen pitkille ja ..
Hinta: 379.00 €
Vaihtoehdot
santi-product-bz-400x.jpg&width=140&height=250

Santi aluspuku miehille BZ 400

Aluspuku BZ 400X
Puku on suunniteltu sukelluksille joissa veden lämpötila on alle 7 astetta. Se on myös ihanteellinen pitkille ja  syville sukelluksille. Puku on Thinsulate BZ 400 eristyksellä ja puristettu kasaan, jolloin se ei vie liikaa tilaa kuivapuvun alla. Puvun päälikerros on tikattu niin,..
Hinta: 349.00 € - 595.00 €
Vaihtoehdot
santi-product-flex-190.jpg&width=140&height=250

Santi aluspuku miehille Flex 190

Jos sukellat 7-14 ° C vesissä ja etsit aluspukua, mikä on kevyt, joustava ja mukava päällä - meillä on jotain sinua varten! Vallankumouksellinen, patentoitu ohut eriste ClimashieldŽ Santi tarjoaa innovatiivisen puvun niin kevät -kuin kesäsukelluksille. Puku on neljään suuntaan joustava, siinä on huipputason..
Hinta: 295.00 €
Vaihtoehdot
czarny.png&width=140&height=250

Santi kuivapuku E,Motion Mens

Kuivapuvussa sukeltajan on luonnollisesti pysyttävä kuivana mutta on tietysti hyvä, että puku on joustava ja hyvin vähän liikkumista rajoittava. Kaikki nämä ominaisuudet löytyvät uudesta E. motion puvusta. Santin suunnittelema kevyt ripstop nylon kangas mahdollistaa pukukankaan venymisen, joilla liikkuminen..
Hinta: 1 682.00 €
Vaihtoehdot
elite_1.png&width=140&height=250

Santi kuivapuku E.Lite mens

Santin E.Lite kuivapuku on valmistettu ainutlaatuisen Rip Stop-Nylon / butyleeni / polyesteri materiaalista, jonka paino on 450 g / m˛. Rip-stop nailon on kevyt, joustava kangas joka tarjoavaa erinomaisen kestävyyden ja suojan. Tämä kuivapuku on varustettu niillä ominaisuuksilla mitä tarvitaan ammatilliseen..
Hinta: 1 930.00 €
Vaihtoehdot
lfdrysuitdetails.jpg&width=140&height=250

Santi kuivapuku Ladies First

Ladies First on Santin kuivapukutuotesarjasta ja suunnattu erityisesti naisille.Leikkaus on suunniteltu harkittusti niin että siluetti näkyy hyvin ja tässä on huomioitu myös yksityiskohtia, jotka korostavat naisellisuutta. Kuivapukua on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa: pinkki, lime ja harmaa. Ladies..
Hinta: 1 682.00 €
Vaihtoehdot